در نشستي مشكلات عمراني بخش خضرآباد بررسي شد
در نشستي مشكلات عمراني بخش خضرآباد بررسي شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری صدوق،"سيد احمد ميرزاخليلي"روز پنجشنبه در نشست هیات مدیره شرکت تعاونی دهیاری های بخش خضرآباد که در محل دفتر وی برگزار شد بر لزوم تقویت عمران و آبادانی در روستاها تاکید کرد.
بخشدار خضرآباد اظهار داشت:در سال هاي اخير گام هاي بلندي از سوي دولت در راستاي توسعه عمران و آباداني روستاها برداشته شده است كه اين مهم بر تثبيت جمعيت روستايي و كاهش مهاجرت از روستاها نقش خوبي داشته است.
وي، توسعه شبكه حمل و نقل روستايي، گسترش خدمات دهي روستايي، مقاوم و بهسازي واحدهاي مسكوني روستايي، حمايت از مشاغل خانگي، اجراي طرح هاي هادي و فعاليت هاي جهاد كشاورزي در روستاها را از فعاليت هاي صورت گرفته در روستا خواند كه به طور مستقيم و غيرمستقيم در كاهش مهاجرت از روستا به شهر تاثيرگذار بوده است.
ميرزاخليلي با یادآوری نقش ارزنده تعاونی های دهیاری ها در عمران و آبادنی روستاها افزود: در حال حاضر و با توجه به اصل 44 و توجهي كه به اين بخش و واگذاري بخش هاي مختلف دولت به بخش خصوصي مي شود و همچنين نگاه دولت و مردم، اين تعاوني ها مي توانند در اين مقوله نقش خود را به خوبي ايفا نمايند.
بخشدار خضرآباد تصریح کرد: تعاونيهاي دهياران نيازمند كمك، همكاري و تعامل دهياران است و اگر اين فرهنگ نهادينه شود، دهياران در اجراي پروژههاي روستايي، عمراني و آباداني روستاها ديگر نگراني ندارند.
ميرزاخليلي با بيان اينكه هماهنگي و همكاري بخشداري، دهياران و اعضاي شوراهاي اسلامي روستاهاي این بخش سبب اقدامهاي مثبت بسياري شده است، گفت: با اين همكاري توانستيم بخش زيادي از زيرساختهاي روستاها از جمله تعريض خيابانها و جدولسازي معابر را با كمترين هزينه اجرايي كنيم.
وي همکاری و همیاری دهیاران بخش خضرآباد در راستای رفع محرومیت زدایی از روستاها را ستود و بر افزایش مشارکت مردم در مسائل مختلف فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و ورزشی روستاها تاکید کرد.
در ادامه این نشست همچنین مسائل و مشکلات عمرانی روستاهای بخش خضرآباد طی گزارشی از سوی هیات مدیره شر کت تعاونی دهیاری های این بخش قرائت شد