دیدار فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان صدوق با خانواده معزز شاهد و ایثارگر
دیدار فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان صدوق با خانواده معزز شاهد و ایثارگر
به گزارش روابط عمومی فرمانداری صدوق، درهشتمین روز از گرامیداشت دهه فرخنده فجر انقلاب اسلامی، برخی از مسوولان این شهرستان روز پنجشنبه با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق مختلف صدوق دیدار و مشکلات آنان را از نزدیک بررسی کردند.
فرماندار صدوق در دیدار با خانواده معزز شاهد و ایثارگر مناطق فیروزآباد، اشکذر و رضوانشهرگفت: هدف از دیدار با خانواده معظم شهدای این شهرستان، قدرشناسی از صبر و استقامت این عزیزان است.
"احمدعلی دشتی پور" با اشاره به شهامت و شجاعت وصف ناپذیر رزمندگان اسلام افزود: ایثارگریها و از جان گذشتگیهای شهدا به اندازه ای است که هرگز نمی توان آن را به تصویر کشید.
وی جامعه را نیازمند الگوگیری از زندگی شهیدان دانست و اظهار کرد: بهره گیری از فرهنگ شهید، شهادت و ایثار باعث بیمه شدن جامعه در برابر توطئه های دشمنان می شود.
فرماندار صدوق بیان کرد: بیداری جهان اسلام به برکت نهضت مردمی امام خمینی (ره) و جانفشانی شهدای انقلاب اسلامی به دست آمده است.
دشتی پور گفت: انقلاب اسلامی مرهون خون پاک شهیدان است و باید از دستاوردهای آنان به خوبی حفاظت کرد.