مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد؛

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اشکذر؛ نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور فرماندار اشکذر، مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و مخابرات، مدیریت شعب پست‌بانک و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد.

 

فرماندار اشکذر در این نشست با تشریح وضعیت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی این شهرستان گفت: در دولت تدبیر و امید زیرساخت توسعه و عمران این خطه به لحاظ آب، برق، گاز و نیز ارتباطات رشد چشمگیری داشته ولی همچنان نیازمند توجه است.

 

"محمدعلی شاه‌حسینی" بابیان اینکه دولت دوازدهم تأکید ویژه‌ای به ایجاد اشتغال پایدار در حوزه فناوری اطلاعات دارد بر ضرورت توسعه آنتن دهی تلفن همراه و ثابت مناطق روستایی اشاره کرد و تصریح نمود: با گسترش این مهم و نیز آموزش و آگاهی بخشی به آحاد جامعه هدف از نحوه ایجاد کسب‌وکارهای اینترنتی می‌توان نظاره‌گر ظهور و بروز مشاغل نوین و پایدار بود.

 

وی برنامه‌ریزی برای تأمین نیازها بر اساس حضور جمعیت شناور، کارگری و مهاجر را ضروری عنوان کرد و تصمیم‌گیری برای تأمین زیرساخت‌ها و اعتبارات بر مبنای این جمعیت باهدف ایجاد اشتغال پایدار را خواستار شد.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز فلسفه وجودی تشکیل این نشست را بررسی جامع‌تر مسائل، مشکلات و کمبودها و نواقص باهدف تسریع و تسهیل امور دانست و بر ضرورت شناسایی نیازها و مطالبه گری و پیگیری مسئولین استانی از مقامات کشوری به‌منظور دریافت اعتبارات لازم برای توسعه اشتغال و کسب‌وکارهای نو پا تأکید نمود.

 

" اکرم فداکار" کسب‌وکارهای اینترنتی و توسعه و رشد در این زمینه را از اولویت‌های وزارت خانه مطبوع خود برشمرد و با اشاره به مشکلات توسعه‌ای و اشتغال استان اظهار داشت: دولت دوازدهم مأموریت ایجاد اشتغال در حوزه‌ های تک و دیتا را با جدیت دنبال و این مهم می‌بایست در گستره کشور فراگیر شود.

 

وی بابیان اینکه در این زمینه برخی پروژه‌ها فرآیند آن آغازشده است بر ضرورت حضور سایر اپراتورها به‌منظور تأمین زیرساخت‌های توسعه ارتباطی به‌ویژه در روستاهای بخش خضرآباد تأکید کرد.

 

مدیرکل فناوری اطلاعات استان ادامه داد: در راستای توسعه زیرساخت‌های روستایی 50 روستای شهرستان اشکذر تا پایان 97 در طرح «های وب» و «همت » به اینترنت پرسرعت متصل می‌شوند و این مهم ضرورت فراهم نمودن شرایط فرهنگی و اجتماعی مناسب همزمان با توسعه رامی طلبد.

 

مدیرکل مخابرات استان نیز در صحبت‌های خود بابیان اینکه در برنامه ششم توسعه می‌بایست حجم بازار توسعه اینترنت 2.5 برابر شود اظهار داشت: در همین راستا از سال 95 تاکنون بیش از 40 پروژه بااعتباری بالغ‌بر 67 میلیارد ریال در شهرستان اشکذر به بهره‌برداری رسیده است.

 

"مهدی مقوم" توسعه زیرساخت‌های روستایی را از اولویت‌های پیشرو عنوان کرد و از افزایش و توسعه 2 برابری آنتن دهی شبکه دولت در آینده نزدیک خبر داد.