معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری:

طرح جامع شهر اشکذر اولویت شورای اسلامی شهر اشکذر باشد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد در نشست بررسی مسائل عمرانی شهرستان اشکذر با بیان اینکه طرح جامع شهر اشکذر باید اولویت شورای اسلامی دوره ششم این شهر باشد؛ تصریح کرد: تمام طرح‌های جامع و تفصیلی شهرهای استان را به نتیجه رسانده‌ایم و اگر این طرح در شهر اشکذر نیز به نتیجه برسد بخش اعظم مشکلات شهرداری حل خواهد شد.

طرح جامع شهر اشکذر اولویت شورای اسلامی شهر اشکذر باشد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر، در نشستی به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و با حضور فرماندار اشکذر، مدیران و مسئولان ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری و راه و شهرسازی و جمعی از مسئولان شهرستان، پیرامون مشکلات و مسائل مربوط به حوزه عمرانی شهرستان اشکذر بحث و تبادل نظر و تصمیماتی اتخاذ شد.

هادی‌نسب فرماندار اشکذر در این نشست تجهیز بیمارستان زینب کبری (س) را منوط به انتقال سند اراضی این مجموعه درمانی از سوی شهرداری اشکذر دانست و گفت: با توجه به توافقات قبلی معوض این اراضی باید از سوی راه وشهرسازی به شهرداری اشکذر واگذار گردد.

هادی نسب در ادامه با اشاره به ضرورت ایجاد روشنایی جاده سپهبد سلیمانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه دو دفعه وزیر وقت نیرو با نظر مساعد دستور اقدام دادند اما هنوز به نتیجه نرسیده و همچنان این جاده خاموش است.

وی همچنین بحرانی بودن خط 500 انتقال آب شرب به شهرهای اشکذر و مجومرد و شهرک صنعتی نیکو را یادآور شد و افزود: با توجه به اجرای عملیات عمرانی شهرداری در بلوار دانشگاه و نوع و عمر لوله‌های خط انتقال آب، رفع این مشکل نیازمند تلاش و پیگیری سریع و جدی مجموعه آب و فاضلاب استان است.

هادی نسب فرماندار اشکذر وجود بار ترافیکی کامیون‌ها در شهرهای اشکذر و مجومرد و حتی رستاق را از دیگر دغدغه‌های مردم و مسئولان شهرستان عنوان کرد و گفت: با عنایت به نظر مساعد استاندار و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مبنی بر احداث جاده‌ای از سه راه طبس به میدان فولاد آلیاژی، در حال حاضر نیازمند همکاری بیش از پیش مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری هستیم تا یکی دیگر از دغدغه‌ها و معضلات شهرستان تمام شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پهنه های دام تعریف شده در شهرستان از جمله ابراهیم‌آباد، بندرآباد و حسین‌آباد پوراکبری اشاره و اظهار کرد: علی رغم درخواست‌های زیاد از سوی متقاضیان، متأسفانه اراضی این پهنه‌ها به جهاد کشاورزی تحویل داده نشده است و همچنان منتظر ساماندهی پهنه‌ها و مجتمع‌های دامپروری هستیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان اشکذر در ادامه توضیحات خود آلایندگی‌های زیست محیطی صنایع آلاینده و برخی دیگر از واحدهای کشتارگاهی مرغ و پتروشیمی را از دیگر دغدغه‌های شهرستان برشمرد و افزود: اکثر اوقات شاهد اعتراضات و گلایه‌های متعدد از سوی مردم هستیم و انتظار داریم مسئولان استانی نسبت به استقرار صنایع جدید آلاینده در حریم شهرها و روستاها بازنگری کنند.

هادی‌نسب همچنین به طرح موضوعات دیگری از جمله ساماندهی جاده حاجی آباد، تعریض و بهسازی جاده خضرآباد، ماشین‌آلات شهرداری مجومرد، دسترسی‌های جاده سنتو، ساختمان نیمه تمام فنی و حرفه‌ای شهرستان، سایت ادارات شهرستان، اراضی زرین شهر و انتقال بار ترافیکی کامیون‌ها از جاده سنتو به کمربندی زارچ- اشکذر پرداخت.

" محسن صادقیان" معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد نیز در این نشست با بیان توضیحاتی پیرامون پیگیری‌های انجام شده جهت ساماندهی 5 کیلومتر ابتدایی جاده یزد- طبس، از آغازعملیات اجرایی ساماندهی و دوبانده شدن این مسیر از ابتدای مهرماه خبر داد.

صادقیان در ادامه درخصوص ماشین‌آلات شهرداری مجومرد گفت: در شش ماهه دوم سال جاری در بحث ماده 58 شهرداری‌ها تمهیدات خوبی برای شهرداری مجومرد خواهیم اندیشید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جاده حاجی‌آباد اشاره کرد و گفت: با توجه به مصوبه بسیار خوب دستگاه‌های نظارتی استان و با توجه به قانون برنامه ششم و اخذ یک درصد فروش معادن، می‌توان به جای دریافت پول، پروژه‌هایی برای معادن تعریف و سهم هرکدام را مشخص کرد.

معاون استاندار همچنین در رابطه با جاده خضرآباد اظهار کرد: ساماندهی جاده خضرآباد در دستور کار سال 1400 ما هست و از منابع استانی در سال جاری اعتبار خوبی به این پروژه اختصاص داده‌ایم و بازهم از محل معادن تخصیص اعتبار خواهیم داد؛ وی افزود: همچنین ادارات راه و شهرسازی و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز باید از منابع خود و قیر در سال جاری به این پروژه تزریق کنند تا تکمیل این پروژه عملیاتی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد به موضوع آلایندگی نیز اشاره و اظهار کرد: در بحث صنایع آلاینده یکی از موضوعاتی را که در حال حاضر دنبال می کنیم ماده 14 قانون هوای پاک است که تاکنون عملیاتی نشده است و بر اساس ضوابط این ماده تمام صنایع آلاینده در محدوده و حریم شهر باید نبست به رفع آلایندگی یا انتقال و یا تغییر فعالیت اقدام نمایند و ما آمادگی داریم اولین جلسه قانون هوای پاک شهرستان اشکذر را برگزار کنیم

این مقام مسئول ادامه داد: برای رفع مشکلات صنایع آلاینده و جمعیت پذیری و معضلات اجتماعی و فرهنگی شهرستان‌های استان همچنان باید در جلسات ماده 11 که فرماندار نیز صاحب رأی هست بر محدودیت‌های ایجاد منابع آلاینده در محور یزد- اردکان پافشاری کنیم و باتوجه به نگاه خوب استاندار نسبت به ایجاد پهنه های صنعتی، جهت حفظ ثروت و تبدیل آن به سرمایه، صنایع جدید را به پهنه صنعتی یزد- طبس سوق دهیم و تدابیری برای شهرک‌سازی و جمعیت‌پذیری نیز بیاندیشیم.

صادقیان در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به مشکلات اراضی زرین‌شهر با بیان اینکه طرح جامع شهر اشکذر باید اولویت شورای اسلامی دوره ششم شهر اشکذر باشد؛ تصریح کرد: تمام طرح‌های جامع و تفصیلی شهرهای استان را به نتیجه رسانده‌ایم و اگر این طرح در شهر اشکذر نیز به نتیجه برسد بخش اعظم مشکلات شهرداری حل خواهد شد.

معاون عمرانی استاندار یزد در پایان به بیان توضیحاتی در خصوص پهنه‌های دام و نحوه رسیدگی به مشکلات آن‌ها پرداخت