به گزارش روابط عمومی فرمانداری اشکذر؛ پیش از ظهر امروز "علیرضا ابوالحسنی" در دیدار اعضای پروژه طرح "مرکز تولید و درمانگاه "گیاهان دارویی با رویکرد درمانی گردشگری با اشاره به ظرفیت‌های بالای شهرستان اشکذر در این خصوص اظهار داشت: این خطه پتانسیل‌های بالای در تولیدات محصولات کشاورزی دارد که می‌توان با جایگزینی محصولات کم خواه زمینه بهره‌مندی بیشتر از آب‌وخاک را فراهم نمود.

 

معاون فرماندار اشکذر بابیان اینکه ترویج و توسعه کشت گیاهان دارویی به‌عنوان یکی از بندهای سند چشم‌انداز از اهمیت این موضوع برای مدیران شهرستان حکایت می‌کند افزود: در همین راستا رشته کارشناسی ارشد گیاهان دارویی در مرکز جهاد دانشگاهی اقدام گردیده تا زمینه برای فراهم نمودن بسترهای اجتماعی و فرهنگی محیا گردد.

 

وی بابیان اینکه مدیران و مردم از راه‌اندازی این مرکز در شهرستان اشکذر استقبال می‌کند ادامه داد: شاخص‌های لازم برای راه‌اندازی مرکز تولید و درمانگاه گیاهان دارویی در این شهرستان موجود است و در صورت راه‌اندازی می‌توان شاهد تغییر فرهنگ کشت بود.

 

مجری طرح نیز بابیان اینکه شاخص‌های اصلی برای ایجاد سایت موردنظر مشخص‌شده است افزود: با بازدید از مناطق مختلف استان و نیز درگرفتن معیارها تصمیم‌گیری نهایی اتخاذ خواهد شد.

 

دکتر "کمالی" با تاکید بر اینکه طرح نهایی را تنها برای یک سایت در استان انجام می‌گیرد افزود: این تیم از زمان تشکیل بازدیدهای گسترده‌ای از نقاط مختلف در کشور داشته است و در نظر دارد با بهره‌گیری از تجربیات حاصله نسبت به بومی‌سازی آن‌ها اقدام نماید.