معاون وزیر تعاون تأکید کرد؛

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اشکذر؛ معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در نشست هم‌اندیشی نخبگان و معتمدین رستاق افزود: توسعه‌این منطقه به‌عنوان یکی از دهستان‌های مطرح استان که از سوابق خوب علمی، نیروی انسانی، صنعتی و توسعه‌یافتگی برخوردار بوده اکنون با نگرانی‌های نخبگان و مردمی روبرو شده که ضروری است نسبت به رفع آن اقدام نمود.

 

وی اظهار داشت: برخی از اقدامات توسعه و پیشرفت این خطه به‌ویژه در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و زیست‌محیطی با خطاهایی روبرو بوده که لزوم بازنگری در برنامه‌های کلان مدیریتی آن بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

 

"سید عبدالحمید کلانتری" بابیان اینکه راهکار پیشرو نشست هم‌اندیشی مشترک مسئولین دولتی با معتمدین و نخبگان بوده و این جلسه در همین زمینه تشکیل‌شده است افزود: مطالعه طرح جامع توسعه رستاق و آسیب‌شناسی فعالیت‌ها، نقاط قوت و محدودیت‌های این منطقه به‌عنوان اقدامات نخستین در خصوص رفع دغدغه‌های مردمی پیشنهادشده که ضروری است در اسرع وقت نسبت به اجرای آن اهتمام ورزید.

 

وی بر ضرورت پالایش جمعیتی و شناسایی ظرفیت‌های تولیدی، توسعه‌ای و گردشگری این منطقه تأکید کرد و ادامه داد: اشتغال مضاعف و معکوس در کنار برخی از معضلات اجتماعی رهاورد توسعه نامتوازن در آینده خواهد بود که ایجاب می‌کند با برگزاری همایش فعالین این دهستان نسبت به واکاوی و علل شکل‌گیری آن اقدام جدی صورت پذیرد.

 

معاون وزیر تعاون بر لزوم تبیین و تعیین مزیت‌های توسعه‌ای و امکانات موردنیاز به‌ویژه در حوزه‌های صنعت، کشاورزی و گردشگری رستاق تأکید کرد و افزود: ضروری است با بررسی‌های کارشناسی و علمی شرایط برای رشد و پیشرفت بیشتر این خطه فراهم گردد.

 

این مقام مسئول با تشریح برخی از ظرفیت‌های این دهستان به‌ویژه در زمینه وضعیت جغرافیایی و طبیعی خاطرنشان کرد: با شناسایی محدودیت‌ها، تهدیدات، امتیازها و قابلیت‌های پیشرو می‌توان زمینه را برای توسعه متوازن رستاق فراهم نمود.

 

معاون وزیر تعاون، رفاه توأمان با آرامش را هدف نهایی توسعه برشمرد و گفت: بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی دستاورد و پیامد توسعه نسنجیده می‌باشد که ضروری است با دقت نظر ویژه نسبت به اصلاح آن اقدام کرد.

 

فرماندار اشکذر نیز در صحبت‌های خود با تشریح وضعیت دهستان رستاق به پرداخت تسهیلات برای ایجاد مشاغل خرد و خانگی اشاره کرد و افزود: صندوق کارآفرینی امید در این زمینه اهتمام ویژه‌ای داشته که ضروری است بااطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی نسبت به مشارکت و همراهی بیشتر مردم اقدام نمود.

 

"محمدعلی شاه‌حسینی" کاهش عوارض ارزش‌افزوده و درآمدهای دهیاری‌ها را از دیگر مشکلات پیشرو عنوان کرد و مساعدت و همراهی بیشتر مسئولین را برای رفع این مشکل خواستار شد.

 

وی با تشریح برخی از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های رستاق به‌ویژه حوزه‌های مندرج در سند چشم‌انداز گفت: اولویت اول توجه به مقوله‌های گردشگری، کشاورزی دانش‌بنیان و صنایع پاک است که در این خصوص اقدامات مؤثری طی سال‌های اخیر انجام‌شده است.