سومین دور مجمع سلامت شهرستان اشکذر برگزار شد/ سرپرست فرمانداری شهرستان اشکذر بر همگرایی دستگاه‌ها در راستای ارتقاء شاخص‌های سلامت شهرستان تأکید کرد/ درخشش شهرستان اشکذر در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی

روح‌الله ردائی سرپرست فرمانداری شهرستان اشکذر در سومین دور مجمع سلامت این شهرستان با تأکید بر همگرایی و همکاری بین‌بخشی دستگاه‌ها در راستای ارتقاء شاخص‌های سلامت شهرستان، خاطرنشان کرد: بروزرسانی سند چشم‌انداز شهرستان و تکمیل پیوست سلامت صنایع می‌تواند از جمله عوامل مؤثر در ارتقاء وضعیت شاخص‌های سلامت شهرستان باشد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر، سومین دور مجمع سلامت شهرستان اشکذر به ریاست "روح‌الله ردائی" سرپرست فرمانداری شهرستان اشکذر و با حضورمسئولان دانشگاه علوم پزشکی یزد، مسئولان و مدیران ادارات شهرستان، جمعی از خیّرین حوزه سلامت و نماینده اصحاب رسانه در سالن جلسات فرمانداری شهرستان اشکذر برگزار شد.

روح‌الله ردائی سرپرست فرمانداری شهرستان اشکذر در این نشست با بیان اینکه پایه و اساس نظام جمهوری اسلامی ایران بر همدلی و همیاری مردم بنیانگذاری شده است و با عنایت به اینکه خیّرین زیادی در سطح شهرستان اشکذر حضور دارند؛ اظهار کرد: می‌توانیم در راستای ارتقاء شاخص‎‌های سلامت و توسعه پایدار شهرستان و استان، گام‌های مثبت و سازنده‌ای برداریم.

سرپرست فرمانداری شهرستان اشکذر در ادامه با اشاره به همکاری و همراهی خوب مردم در مقوله پیشگیری و مبارزه با ویروس منحوس کرونا، خاطرنشان کرد: خوشبختانه درخصوص بیماری کرونا هم شاهد این بودیم که خود مردم پای کار آمدند، خیّرین کمک کردند و اقدامات و فعالیت‌های بسیارخوبی صورت پذیرفت.

ردائی همچنین به توسعه نامتوازن صنایع در کریدور یزد- اردکان استان اشاره کرد و افزود: حفظ سلامت مردم از جمله اولویت‌های مدیریت شهرستان اشکذر است و با توجه به پهنه تعریف شده در جاده طبس جهت احداث صنایع، امیدوارم شاهد تقویت و ارتقاء شاخص‌های سلامت شهرستان باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر همگرایی و همکاری بین‌بخشی ادارات و دستگاه‌ها در  راستای ارتقاء شاخص‌های سلامت شهرستان، گفت: بروزرسانی سند چشم‌انداز شهرستان و تکمیل پیوست سلامت صنایع نیز از عوامل مؤثر در ارتقاء وضعیت شاخص‌های سلامت شهرستان خواهد بود.

هادی هادی‌نسب فرماندار سابق شهرستان اشکذر نیز در این نشست به بیان سخنانی در خصوص اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در راستای ارتقاء شاخص‌های سلامت شهرستان اشکذر در دو سال و نیم گذشته در حوزه‌های مختلف درمانی، آلایندگی صنایع، امنیت غذایی، صنعت دام و طیور، مبارزه با بیماری کرونا و ... پرداخت.

محمدحسن لطفی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی در امور اجتماعی نیز ضمن قدردانی از عوامل برگزاری مجمع سلامت شهرستان اشکذر، ۷۵ درصد سهم سلامت را خارج از نظام سلامت دانست و بر مشارکت یکایک نهادها و سازمان‌ها در جهت ارتقاء سلامت تأکید کرد.

 لطفی رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در ادامه با اشاره به سبک زندگی توحیدی بعنوان هفتمین محور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، سواد سلامت را یکی از مؤلفه‌های اصلی سبک زندگی سالم و توحیدی معرفی کرد؛ وی در پایان سخنانش از درخشش شهرستان در اجرای طرح شهید سلیمانی در استان خبر داد.

 ابوالحسینی رییس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی یزد نیز در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت پیشگیری از بیماری و لزوم اصلاح سبک زندگی به جهت حفظ و ارتقای سلامت، افزود: دوران کرونا به ما ثابت کرد که برای حفظ و ارتقای سلامت، مشارکت کلیه سازمان‌ها دولتی، غیردولتی و مردم ضروریست و مردم و مسئولین باید در کنار نظام سلامت باشند.

لیلا ابدی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اشکذر نیز ضمن معرفی و بیان شاخص‌ها و میزان تقویت‌ آنها، به بیان گزارشی از حوزه سلامت شهرستان اشکذر پرداخت و بیماری‌های قلبی و عروقی را بیشترین میزان بیماری‌ها در سطح این شهرستان معرفی نمود.

حسین هاتفی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اشکذر نیز در این نشست یکی از معظلات شهرستان را صنایع آلاینده و صدور مجوزهای گوناگون صنعتی در این حوزه بیان کرد و در خصوص حضور نیروهای بسیج شهرستان در راستای مبارزه و مقابله با بیماری کرونا گزارشی ارائه نمود.

گفتنی است دیگر مدیران و مسئولان حاضر در این نشست نیز به بیان گزارشی از اقدامات و پیشنهادات خود درخصوص سلامت  پرداختند و همچنین در پایان این نشست بیانیه سومین مجمع سلامت شهرستان اشکذر قرائت شد و با اهدای لوح سپاس از فعالین حوزه سلامت بویژه خیّرین سلامت شهرستان اشکذر تقدیر و تشکر بعمل آمد.