به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر، گشت مشترک بازرسی از واحد های نانوایی شهرستان با حضور"مصطفی پور دهقان" معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ،"میثم فلاح" رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت، رئیس اتحادیه نانوایان و کارشناس مرکز بهداشت شهرستان اشکذر صورت گرفت.

 

در این بازرسی که از تعداد 10 واحد نانوایی در سطح شهرستان بازدید بعمل آمد، مواردی هم چون وزن چانه، کیفیت نان، نصب ساعت پخت و قیمت نان مورد بررسی قرار گرفت.

 

معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری در این بازدید بر رعایت دقیق وزن چانه، رعایت استانداردهای نمک و همچنین بهداشت واحدها تاکید نمود.

 

مصطفی پوردهقان گفت: ميزان مصرف نمك در نان از اهميت بالايي برخوردار است چرا كه استفاده بي رويه از نمك در عمل آوري خمير مي تواند در بروز يا تشديد بيماري هاي غير واگير تاثير گذار باشد.

 

در پایان این بازدید دو واحد نانوایی به دلیل کسر وزن چانه به تعزیرات حکومتی معرفی و سه واحد نیز اخطار بهداشتی دریافت کردند.