فرماندار اشکذر تاکید کرد:

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر، فرماندار اشکذر در کارگروه آرد و نان این شهرستان با بیان اینکه نان به عنوان قوت غالب و بخش اصلي سبد غذايي مردم به شمار می رود، گفت: در تمام فرآيندهاي توليد نان، نانوایی های شهرستان بايد استاندارد هاي لازم از جمله زمان تخمير، زمان پخت، استفاده نكردن از افزودني هاي غير مجاز و استفاده از آرد سبوس دار را رعايت کنند.

 

هادی هادی نسب افزود: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و انتظار می رود اعضا کارگروه شهرستان ضمن بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی ها، تخلفاتی که گاها توسط برخی از نانوایی ها مشاهده می شود را گزارش تا جهت برخورد قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شوند.

 

وی به همکاری مشترک اتحادیه صنف نانوایان و اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان براي افزايش كيفیت و مصرف درست نان اشاره و خاطر نشان کرد:  برگزاری دوره هاي ويژه آموزشي براي نانوايي ها به صورت فصلي و صدور گواهي نامه آموزشي و هم چنین تشویق نانوایانی که نان باکیفیت به مردم عرضه می کنند از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.