مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور خبر داد؛

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اشکذر؛ طبق مصوبه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان اشکذر برای اولین بار در استان یزد همایش "پیشگیری از اعتیاد در جامعه کار و تولید " با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در شرکت مدیریت تولید برق یزد برگزار شد.

 

فرماندار اشکذر در سخنرانی خود بابیان اینکه امروزه بحث مواد مخدر به‌عنوان یکی از معضلات مهم کشور و نظام جمهوری اسلامی مطرح است تصریح کرد: بسیاری از مشکلات اجتماعی و مسائل امنیتی که در کشور وجود دارد ریشه در این مواد افیونی دارد و به همین دلیل یکی از دغدغه‌های مهم نظام جمهوری اسلامی بحث مبارزه با مواد مخدر است.

 

"محمدعلی شاه‌حسینی " برخورد قهرآمیز برخی خانواده‌ها و کاهش سن اعتیاد در بین جوانان را برای جامعه خطرناک عنوان کرد و افزود: با هماهنگی، تعامل و عزم ملی و از همه مهم‌تر افزایش آگاهی خانواده‌ها می‌توان اقدامات اساسی و بنیادینی در این خصوص انجام داد.

 

رئیس شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان اشکذر در بخش دیگر صحبت‌های خود برگزاری همایش‌ها و جلسات توجیهی، آموزشی در خصوص ضرورت توجه بیشتر به مقوله مواد مخدر را بااهمیت و مؤثر عنوان کرد و اظهار داشت: در همین راستا با همکاری شرکت مدیریت تولید برق یزد اولین همایش استانی پیشگیری از اعتیاد در جامعه تولیدی و کارگری در این شهرستان برگزارشده است.

 

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز بابیان اینکه بحث مواد مخدر و روان‌گردان‌ها به‌عنوان یکی از چهار بحران اصلی جوامع در هزاره سوم شناخته می‌شود تصریح کرد: در حال حاضر جمعیتی بالغ‌بر 220 میلیون نفر در حدود 180 کشور جهان مصرف‌کننده این مواد هستند.

 

"عارف وهاب‌زاده " اهمیت توجه بیشتر به کاهش سن اعتیاد در بین جوانان از سوی مسئولین را یادآور شد و گفت: متأسفانه افزایش انواع مواد مخدر صنعتی پیامد و خسارات جبران‌ناپذیری برای جامعه ازجمله طلاق، کودک آزادی، همسر آزاری در پی داشته است.

 

وی از تدوین شیوه‌نامه جدید نحوه برخورد کارفرمایان با کارگران معتاد در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: برخورد و اخراج کارگران معتاد سبب شکل‌گیری بسیاری از مشکلات پیرامون خانواده آن‌ها می‌شود که اجرای این قانون اقدامات مؤثر و مفیدی در حفظ و استحکام خانواده کارگران معتاد ایفا خواهد کرد.

 

وهاب‌زاده استراتژی کاهش عرضه از زمان ورود قاچاق مواد مخدر، سیاست درمان و حمایت‌های اجتماعی، کاهش تقاضا و پیشگیری از اعتیاد برای افراد سالم را ازجمله مهم‌ترین اقدامات پیشرو مسئولین مبارزه با مواد مخدر در کشور عنوان کرد و اظهار داشت: بر اساس سند جامع پیشگیری چهار کانون خانواده، محله و محیط‌های آموزشی و کاری در اولویت کاری این مجموعه‌ها قرار دارد.

 

در پایان این مراسم از 6 شرکت برتر بخش خصوصی که با همکاری شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر در جهت پیشگیری و آگاهی بخشی پرسنل خود اقدامات موثر و مفیدی داشته اند با اهدا لوح سپاس و هدایا تقدیر شد.