به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر، فرماندار اشکذر در دومین مجمع سلامت این شهرستان که با حضور امام جمعه اشکذر، معاون بهداشتی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و اعضای مجمع در سالن کوثر فرمانداری برگزار شد، اجتماعی شدن سلامت را مستلزم مشارکت مردم و دستگاه های اجرایی دانست.

 

محمدعلی شاه حسینی گفت: نظام سلامت بدون همکاری و همراهی مردم و دستگاه های اجرایی نمی تواند در ماموریت های سازمانی خود موفق عمل کند و باید تلاش کرد تا در جهت حفظ و توسعه سلامت مردم به عنوان امری اجتناب ناپذیر از تمام ظرفیت شهرستان بهره برد.

 

وی راه اندازی کانون های سلامت محلات را یکی از برنامه های طرح تحول نظام سلامت در سطح کشور برشمرد و افزود: در مرکز شهرستان پنج کانون سلامت محلات راه اندازی شده که در  تلاش هستیم تا در بخش مرکزی و خضرآباد هم روستاها را به عنوان این کانون ها و در جهت مشارکت هر چه بیشتر مردم در امر سلامت راه اندازی کنیم.

 

فرماندار اشکذر پروژه های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان مناطق مختلف شهرستان را یادآور و بر حمایت و توجه جدی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی جهت اتمام آنها تاکید کرد.

 

شاه حسینی خاطر نشان کرد: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز می طلبد که مرکز بهداشت شهرستان بازدید و نظارت مستمری بر وضعیت مجموعه های رفاهی و اقامتی بین راهی که ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارد داشته باشند.

 

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی مهمترین هدف تشکیل مجامع شهرستانی را ایجاد یک فرصت برای هم اندیشی و رصد مشکلات حوزه سلامت مردم عنوان کرد.

 

دکتر لطفی تصریح کرد: تقویت کانون های سلامت محلات در شهرستان ها، توسعه سیاست های حامی سلامت با دارا بودن پیوست سلامت، توسعه محیط های حامی سلامت و مشارکت بیش از پیش مردم در امر اجتماعی شدن و مراقبت از سلامت خود، خانواده و جامعه محورهای مهمی هستند که در صورت توجه ویژه به آنها می تواند در ارتقا و توسعه سلامت مردم موثر واقع شود.