هادی‌نسب مطرح کرد:

دستگاه‌ها خارج از گود نظاره‌گر اقدامات شبکه بهداشت نباشند/ تشدید نظارت‌ها و واکسیناسیون اصناف و صنایع اولویت دستگاه‌های متولی باشد/ کاهش آمار فوتی‌ها از 48نفر در موج سوم به 9نفر در موج مشابه پنجم حکایت از اثرات خوب واکسیناسیون دارد/ ارائه کارت واکسیناسیون از سوی کارمندان دولتی و کارگران صنایع ضروری است

هادی‌نسب فرماندار و رئیس ستاد مقابله با کرونای شهرستان اشکذر ضمن قدردانی از تلاش‌های نهادهای متولی اجرای طرح‌های مقابله با کرونا، خاطرنشان کرد: دیگر دستگاه‌ها نباید خارج از گود، نظاره‌گر اقدامات شبکه بهداشت باشند و همه دستگاه‌ها و آحاد جامعه باید برای برون‌رفت از این شرایط به میدان بیایند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر،هادی هادی‌نسب در جلسه اضطراری ستاد مقابله با کرونای شهرستان اشکذر ضمن قدردانی از تلاش‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دیگر نهادهای متولی طرح‌های مقابله با کرونا، خاطرنشان کرد: علی رغم اینکه تلاش‌های بسیار خوبی در این خصوص انجام شده است اما دیگر دستگاه‌ها نباید خارج از گود، نظاره‌گر اقدامات شبکه بهداشت باشند و همه دستگاه‌ها و آحاد جامعه برای برون‌رفت از این شرایط باید به میدان بیایند.

فرماندار اشکذر با بیان اینکه اگرچه از نظر واکسیناسیون دانش‌آموزان، وضعیت مطلوبی در بین شهرستان‌های استان داریم؛ اما یکی از شروط بازگشایی تدریجی مدارس در نیمه آبان‌ماه تزریق دو دوز واکسن والدین و حداقل یک دوز واکسن دانش‌آموزان است و این مهم نیازمند تلاش مضاعف متولیان این حوزه در تشویق به واکسیناسیون است.

هادی‌نسب در ادامه با قدردانی از اقدامات بسیارخوب متولیان امر در طرح شهید سپهبد سلیمانی، خواستار آسیب‌شناسی و بررسی نقاط قوت و ضعف و رفع نواقص احتمالی این طرح شد.

وی خطاب به اداره صمت و اتاق اصناف با بیان اینکه پیگیری واکسیناسیون بازاریان و اصناف باید در اولویت دستگاه‌های ذیربط باشد؛ افزود: متولیان این حوزه باید ضمن تشدید نظارت‌ها بر رعایت پروتکل‌‌های بهداشتی، با جدیت تمام تمهیدات لازم را برای واکسیناسیون اصناف و صنایع بیاندیشند.

هادی‌نسب ادامه داد: نهاد‌هایی مانند ناحیه مقاومت بسیج و جمعیت هلال احمر شهرستان، همچون گذشته آمادگی لازم را داشته باشند تا به محض اعلام نیاز شبکه بهداشت و درمان شهرستان به کمک نیروهای این مرکز بیایند.

فرماندار شهرستان اشکذر همچنین در بیان تأثیرات واکسیناسیون در کاهش آمار‌های فوتی و ابتلا، تصریح کرد: با توجه به مدت مشابه و طولانی موج‌های سوم و پنجم شیوع ویروس کرونا، تعداد فوتی‌های شهرستان اشکذر در موج سوم 48نفر بوده است و این درحالی است که تعداد فوتی‌ها در موج پنجم به 9نفر کاهش یافته است که می‌تواند حکایت از اثر خوب واکسیناسیون داشته باشد.

نماینده عالی دولت در شهرستان اشکذر با اشاره به انتشار برخی مطالب کذب پیرامون واکسن در فضای مجازی، گفت: تجربه نشان می‌دهد برخی از افرادی که در گذشته در برابر دریافت واکسن مقاومت می‌کردند؛ اکنون با تجربه ابتلا به ویروس کشنده کرونا، مبلّغ و مشّوق تزریق واکسن کرونا شده‌اند.

هادی‌نسب فرماندار اشکذر به مصوبات ستاد ملی کرونا نیز اشاره و بر ضرورت ارائه کارت واکسیناسیون از سوی کارمندان دولتی و کارگران صنایع تأکید کرد.

هادی‌نسب همچنین با اشاره به پیشنهاد رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان، خاطرنشان کرد: درخصوص واکسیناسیون مشاوران روانشناختی بهزیستی در حوزه مددکاری باید به میدان بیایند و با بررسی عوامل استقبال و عدم استقبال از واکسیناسیون، به تصمیم‌گیری افراد برای دریافت واکسن کرونا کمک کنند.

فرماندار اشکذر همچنین با انتقاد از عدم  فضاسازی مناسب در سطح شهرستان، گفت: درخصوص فرهنگ‌سازی عمومی و تبلیغات واکسیناسیون باید دستگاه‌های متولی بصورت ویژه اهتمام ورزند.

"لیلا ابدی" رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اشکذر نیز با ارائه آمار و گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص مقابله با بیماری کرونا، افزود: در برخی از مناطق و روستاهای شهرستان شایعاتی مبنی بر فوت افرادی بعد از تزریق واکسن کرونا ایجاد شده است که با بررسی‌های مرکز بهداشت و درمان، مشخص گردید فوت افراد به دلیل دریافت واکسن نبوده و حتی در یک مورد از این شایعات فرد متوفی اصلا واکسن تزریق نکرده بود.

وی اظهار کرد: علی رغم تلاش‌های متعدد، شرایط و آمار واکسیناسیون در منطقه رستاق و شهر مجومرد مطلوب نیست و نیاز به اتخاذ تدابیر لازم در این خصوص است.

گفتنی است در این نشست هریک از مدیران و مسئولان عضو ستاد مقابله با کرونا به بیان گزارشی از اقدامات انجام شده درخصوص مقابله با کرونا و ارائه پیشنهادات خود پرداختند.